Międzynarodowe Szkolenie Dealerów 2017 w dziedzinie sprzedaży wycinarek
W dniach 19 – 20 stycznia odbyło się międzynarodowe Szkolenie Dealerów 2017 zorganizowane w Polsce, siedzibie firmy Power-Tech.
2017-01-24, 10:19

Szkolenie dealerów zostało zorganizowane w celu doskonalenia techniki sprzedażowej, omówienia nowości jakie pojawiły się w ofercie Eagle z zakresu automatyzacji oraz oprogramowania.

Profesjonalni sprzedawcy są filarem każdej nowoczesnej firmy. Strategia EAGLE ma na celu wypracowanie zarówno odpowiednich metod rozmowy z Klientem, sposobów dbania o jego interesy i metod zdobywania zaufania. Nasze działania mają na celu rozwijanie potencjału drzemiącego w sprzedawcach. Styczniowe szkolenie zostało zorganizowane w taki sposób, aby wszystkie powyższe kwestie objaśnić w jak najbardziej odpowiedni sposób.

Program szkolenia EAGLE obejmował następujące zagadnienia:

• Prezentacja produktu,
  • Prezentacja oprogramowania,
  • Prezentacja automatyzacji,
  • Techniki sprzedażowe,
  • Analiza konkurencji,
  • Zasady funkcjonowania serwisu,
  • Narzędzia marketingowe,
  • Kreowanie marki produktu.

W naszym szkoleniu gościliśmy dealerów z całego świata: Finlandii, Danii, Norwegii, Niemiec, Belgii, Francji, Czech, Słowacji, Estonii, Łotwy, Stanów Zjednoczonych, Kanady, Indii oraz Izraela.

Międzynarodowe szkolenie sprzedawców wycinarek laserowych.

Patryk Jankowski
Specjalista marketingu i reklamy